Català Castellano
TwitterFacebookFlickrLinkedIn

Print this Page

Qui sóc?

Jordi Molina (Barcelona, 1984). Sóc Llicenciat en Periodisme per la Universitat de Vic (UVic) i Postgrau en Anàlisi i Comunicació Política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El periodisme és la meva manera de contribuir a millorar la societat i tractar de fer-la més justa. Visc a la ciutat que estimo, Barcelona, i al barri on he crescut, el Guinardó.

He desenvolupat una gran part de la meva trajectòria en premsa social i política en mitjans d’àmbit nacional, com en l’edició catalana de l’històrica revista CAMBIO 16, Canvi Setze, o més recentment en Eldebat.cat. Des dels inicis fins a l’actualitat, he compaginat aquestes feines amb la premsa de proximitat a la ciutat de Barcelona, al diari Zona Sec, del barri del Poble-sec. Una passió que va despertar en mi la Taula de Comunicació de Barcelona, on vaig debutar com a periodista a la revista A prop!.

Al setembre de 2012, vaig iniciar una nova etapa com a reporter freelance. Des de llavors, primer a Argentina i més recentment a Barcelona, col·laboro de manera independent amb diferents mitjans, com ara el Diari AraLa Directa, Nació Digital, Noticas de Gipuzkoa, Intocable Digital, Wikidiari , Nueva Tribuna. Des de finals de 2013, i de manera més estable, formo part de l’equip de periodistes de Catalunya Plural (Eldiario.es) i El Diari de l’Educació —moltes de les peces es poden consultar aquí—. Actualment, compagino el periodisme freelance amb iniciatives de canvi social, com és el cas del projecte socioeducatiu IntegraSons. Una entitat sense ànim de lucre que treballa per l’inclusió social d’infants d’entorns desfavorits i de la que en sóc responsable de comunicació.

Amb aquest portal, exposo i ordeno la feina feta i em poso a disposició de particulars, entitats o editors per realitzar encàrrecs periodístics, en qualsevol dels seus formats i sempre en sintonia amb els valors aquí exposats.

Descarregar Currículum Vitae en PDF / Contacta’m

.

Permanent link to this article: http://www.jordimolina.com/qui-soc/